Nieuws

58 nieuwe telefoons toegevoegd (31-10-2022)

Vandaag hebben we maarliefst 58 nieuwe telefoons toegevoegd aan de database, waarmee nu drie nieuwe series van Sony, drie van Motorola en één van Apple zijn toegevoegd aan de site.

Xiaomi telefoons toegevoegd (15-11-2021)

Vanaf nu zijn ook de zeer populaire Xiaomi telefoons op deze site te vinden.

Xiaomi heeft een ongelooflijk groot aanbod van telefoons. Helaas is daarmee door de bomen het bos niet meer te zien. Met deze update proberen we hier wat helderheid in te verschaffen.

Grote Black Friday update (12-11-2021)

Vandaag hebben we weer een reeks nieuwe toestellen toegevoegd aan de database om de scores te berekenen, precies op tijd voor Black Friday.

Nieuwste telefoons toegevoegd (21-07-2021)

Er zijn vandaag 14 nieuwe telefoons toegevoegd aan de database die wordt gebruikt om telefoonscores te berekenen.

Geen reclame meer via Google AdSense (07-03-2021)

Tot voorkort kwam onderaan de lijst met telefoons een banner met reclame via Google AdSense te staan. In praktijk blijkt dat jullie daar veel minder gebruik van maken dan de links naar Coolblue. Om de snelheid van de website te verbeteren hebben we daarom deze banner verwijderd.

Donaties aan open source projecten (21-11-2020)

Sinds telefoontest.net 2.0 in de lucht is, blijft de gemiddelde bezoeker aanzienlijk langer hangen om telefoons te bekijken en vragen aan te passen. Dat genereert extra inkomen, vooral door jullie gebruik van onze gesponsorde links naar Coolblue bij de resultaten. Ruim genoeg zelfs om de kosten van het online houden van de server te dekken.

Daarom doneren we vanaf nu een deel van van onze inkomsten aan de open source projecten die het mogelijk maken om de website te maken en onderhouden.

Bedankt allemaal!

telefoontest 2.0 (20-09-2020)

Precies vijf jaar nadat de allereerste versie van telefoontest.net online is gekomen, is vandaag de volledig opnieuw ontworpen website in de lucht.

In plaats van het rood-wit design hebben we nu een meer minimalistisch blauw-wit ontwerp. De focus ligt op snel en overzichtelijk een advies geven welke lijn telefoons voor jou het meest interessant is, in plaats van precies welke telefoon het beste overeenkomt met jouw voorkeuren. Door je een richting te adviseren en jou zelf de uiteindelijke keuze te laten maken, kan je kijken wat op dat moment de nieuwste telefoons en aanbiedingen zijn. Dat maakt het ook veel beter mogelijk om een up-to-date adies te geven.

De grootste veranderingen zijn echter onder de motorkap. De logge op Django gebaseerde server is vervangen door een veel eenvoudigere Flask server. Door de lessen die we de afgelopen jaren hebben geleerd toe te passen in het nieuwste Bootstrap ontwerp zijn er minder bugs op de website.

Op gebied van social media zijn we een stuk minimalistischer geworden. Geen Facebook meer die je achtervolgt op het web, geen Twitter waar al maanden niets meer werd gepost. Gewoon een eenvoudige website. Mocht je met ons in contact willen komen dan kan je een mailtje sturen naar info at telefoontest punt net.