Nieuws

Telefoontest 2.0 (20 september 2020)

Precies vijf jaar nadat de allereerste versie van Telefoontest.net online is gekomen, is vandaag de volledig opnieuw ontworpen website in de lucht.

In plaats van het rood-wit design hebben we nu een meer minimalistisch blauw-wit ontwerp. De focus ligt op snel en overzichtelijk een advies geven welke lijn telefoons voor jou het meest interessant is, in plaats van precies welke telefoon het beste overeenkomt met jouw voorkeuren. Door je een richting te adviseren en jou zelf de uiteindelijke keuze te laten maken, kan je kijken wat op dat moment de nieuwste telefoons en aanbiedingen zijn. Dat maakt het ook veel beter mogelijk om een up-to-date adies te geven.

De grootste veranderingen zijn echter onder de motorkap. De logge op Django gebaseerde server is vervangen door een veel eenvoudigere Flask server. Door de lessen die we de afgelopen jaren hebben geleerd toe te passen in het nieuwste Bootstrap ontwerp zijn er minder bugs op de website.

Op gebied van social media zijn we een stuk minimalistischer geworden. Geen Facebook meer die je achtervolgt op het web, geen Twitter waar al maanden niets meer op gebeurde. Gewoon een eenvoudige website. Mocht je met ons in contact willen komen dan kan je een mailtje sturen naar info at telefoontest punt net.